Neem contact met ons op: 088 999 50 30

Over ons

Sleper schilder- en houtwerken is een middelgroot bedrijf in De Meern. We zijn gespecialiseerd in monumentale renovaties en ingewikkelde projecten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen ook bij ons terecht voor het meer reguliere schilderwerk. We hebben een hecht team van professionele vakmensen en werken in heel Nederland.

Behalve in de provincie Utrecht is ons logo ook regelmatig te vinden op menig historisch pand in Amsterdam. Sinds begin 2019 maken wij deel uit van Van Wijk Vastgoedonderhoud.

Veiligheid

Onze vaklieden zijn VCA-gediplomeerd. Daarmee voldoen we aan strenge veiligheidsnormen, een geruststellende garantie voor zowel onze opdrachtgevers als onze werknemers. Verder werken wij met oog voor het milieu. Dat doen we o.a. door beter gebruik te maken van vervoer en materialen, scheiding van afval en het recyclen van materialen.

Ambacht anno nu

Sleper respecteert het oude ambacht, maar we leven wel in deze tijd. We draaien de klok geen eeuwen terug en daarom selecteren we onze leveranciers zowel op technische innovatie als op milieubeleid. Zo combineren we oude, beproefde technieken met de modernste middelen.

Vrijblijvend kennismaken? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bel 088 – 999 5030 of stuur een mail.